En Fråga ...

... varför pratar jag extremt mycket och okontrollerat när jag är nervös...?

- Jag pratar väldigt mycket i vanliga fall också men i kombination med att vara nervös spårar det helt ur.

Jag älskar ...

... att hon hade mord i blicken.

- Hennes blick var vass och hon kollade på mig som "ahaa, tro inte att du kommer undan". Det var helt extremt. Efter att det hande pipit när jag gått igenom skrek hon högt till de andra kollegorna "här har vi en tjej som måste tas åt sidan då **** gett utslag"samtidigt som hon hela tiden höll blicken kallt på mig.

Ibland kan man bara inte låta bli att undra håller du inte med?

- Hon började visitera mig, kollade igenom mig noga, hur många gånger som helst. Sen när hon uppenbart inte hittade någonting, log hon ett elakt leende och bad mig ta av mig skorna. Jag gjorde det och hon kollade igenom mina strumpor. Sen sa hon ha en trevlig resa, jag fattade ingenting, vart var mina skor? Efter 5 min såg jag skorna komma på rullbandet. Alltid ska jag fastna i tullen ... Synd för henne då att jag inte hade någonting på mig.

Jag Älskar ...

... att det är krig.

- När det är kallt ute och kallt i lägenheten så blir det krig hemma hos oss. Det är ett krig som inte jag gillar. Vi tre i familjen vill såklart alla vårat eget bästa. Vi tar till fula trick för egen fördel. Ibland handlar det om att springa och knuffa de andra för att hinna först. Ibland handlar det om att helt enkelt ignorera när någon annan "paxat", listan är lång.

Vad handlar kriget om?

- När man fryser vill man bli varm. Däför är det krig om vem som hinner först till badrummet för ett varmt bad. Har man otur är man sist av tre. Har man däremot tur, ja eller fina(fula) knep kan man bli först i att ligga i värmen.

RSS 2.0