Jag Älskar ...

... smärtan som utmanar.

- När man måste vända sig så att man ligger på mage först innan man kan komma upp ur sängen. När toalettbesök är en extrem utmaning. När det är en pina att gå ner för trappor, och för att inte tala om att gå upp för de. Intressant.

Vad nu då?

- Jag älskar den brännande smärtan som blir värre dag för dag. Jag tror jag bokar in mig på tisdagspasset imorgon också, Jag Älskar Body Pump!

Jag Älskar ...

... krig.

- Det kan vara bland det roligaste som finns. Två parter, mot varandra. Det är kul att se när den där saken bara smäller ner på marken om och om igen. Att sen få se det som att det är på repeat, smäll efter smäll är fantastiskt komiskt.

Nu måste ni tycka jag verkar helt sjuk i huvudet?

- Men nu måste jag påminna att det alltid finns olika sätt att tolka saker på. För Jag Älskar såklart kriget mellan ett barn i ettårsåldern och föräldern. Man ser en leksak flyga från barnvagnen ner på marken. Föräldern plockar upp den och så sker det igen och igen och igen. Väldigt roande!


En Tanke...

... om det finns någonting bättre.

-
Svar ja, svar nej.

Jag Älskar...

... det.

-Ja, det fakta att jag fortfarande har de.

Vad?

11 år har jag behållit de. Det Älskar Jag.

Jag Älskar ...

... att jag sagt det förut.

- Tunnelbanan är fantastisk. Jag sittert där med folk runtomkring mig. Det är många människor som är ute sent på fredagskvällen. Då ser jag, i andra änden av tunnelbanan... Jag börjar skratta, jag försöker hålla mig, men det är omöjligt. De andra passagerarna kollar underligt på mig och verkar inte förstå det roliga. De ser ju inte det jag ser.

Vad är det som jag ser i andra änden av tunnelbanan?

- På ett säte nära gången sitter en jättevariant av pepparkakan ur Shrek och dricker öl på flaska. Det gjorde verkligen min kväll, synd att de andra inte såg det! Det var en bra anledning till skratt.


RSS 2.0