En Tanke...

... om naglar.

- De är till för att målas.

punkt

Jag Älskar...

... dagens teknik

- Det går verkligen att lita på till hundra procent. Allt är verkligen i säkert förvar. Ingenting kan någonsin försvinna eller gå förlorat. Det fungerar alltid när man vill att det ska fungera och det fungerar alltid som det ska.
Aldrig någonsin behöver man bli frustrerad på den där burken.

Känner du igen dig?

- Jag blir bara så glad. Det är helt underbart. Kraschar, nej aldrig att det skulle hända en gång....men tre gånger däremot!!

Är det inte fantastiskt??

-

En Tanke..

... jag inte vill tänka.

- Tänk att kunna läsa. Ja, precis. Andra människors tankar alltså. Läskigt.  Att sitta på bussen och höra personen brevids middagsplaner eller om hur denne har en trosa som skaver eller om han/hon måste köpa strumpor, steps helst svarta så att de inte syns i de låga nya skorna han/hon köpte i förrgår.

Skulle inte du bli irriterad?

-Jag skulle inte vilja höra andra människors tankar, jag har fullt upp med mina egna. Dessutom är det nog inte alltid det bästa heller att veta vad andra tänker på. Lyckligt ovetande säger jag bara!

Jag Älskar...

... plånboksbantning.

- Vi har så här mycket, snälla? Svaret blev nej. Då började det, 50..51..52 ......76 och 50..77...77 och 50...78..79...80, Där stod de och skrattade åt oss. Så mycket som vi ansträngde oss. Lite till, lite till. För vi hade ju valt ett antal för mycket men vi tänkte att det kanske inte gjorde någonting.  En krona i taget, en femtioöring i taget och till slut sa han bara , jajaja okej okej!! Vi fick allt iallafall.

Detta gjorde nog inte dig ett dugg smartare va?

- Det var inte meningen heller. Det jag vill säga är bara att det lönar sig att fråga, det skadar aldrig. Vi fick ju delvis som vi ville till slut och de fick massa växel.

En Tanke...

... om kindmusklerna.

- Ler gör man varje dag, förhoppningsvis. I alla fall om man har fullt funktionella kindmuskler. Kanske man kan träna musklerna i kinderna. Jag befann mig i soffan när tanken slog mig om mina kindmuskler blivit starkare. Jag tyckte såklart att de faktiskt borde blivit det med tanke på att ett konstant leende är ett måste på jobbet. Jag bestämde mig för att testa.

Hur länge klarar egentligen musklerna av att hålla ett leende?

- Där satt jag framför tv.n själv i vardagsrummet. Jag log och ironiskt nog var det nyheterna på tv just då. Efter 5-10 min började det rycka något i kinderna. Efter 20 min var hela mitt leende ett enda ryck, så jag bestämde mig för att det räckte. För jag hade ju faktiskt slagit mitt förra rekord för 3 år sen :-)


(..läs, jag skulle säkert klara av att le längre tid men det blev så tråkigt till slut och det kändes lite smått udda) 

Jag Älskar...

... människors wanna-be-osynliga-moments.

- På busshållplatsen, på perrongen, i affären, på gatan, i skidbacken eller kanske till och off-pist. Alla har sina "moments" av en märklig anledning. Att de alltid ska spela så oskyldiga. Som om ingen hade sett någonting. Plötsligt händer det, sekunden efter är den diskreta flykten från platsen igång. Diskret var väl kanske fel ord men det är ett desperat försök att vara diskret vilket gör att personen i fråga sticker ut ännu mer.

Du förstår inte va?

-Vill man vara osynlig, ja, det är då man syns som mest. Då märks det ansträngande försöket att på något sätt att bli transparent(?), vilket kanske hade funkat för Harry Potter. Men vi lever i verkligheten och får jag säga det själv så är det enligt alla naturens lagar, omöjligt att bara fösvinna. Jag vill ändå påstå att de stunderna är väldigt underhållande.

RSS 2.0