Jag Hissar ...

... kramar

... pannkakor

och sist men inte minst ...

... regn

Jag Älskar ...

... de små inkräktarna.

- Man tar endast de godaste, de som man anser är och alltid har varit ens favoriter. Man plockar omsorgsfullt för att få med fel sort skulle kunna leda till förödande konsekvenser. Det skulle kunna förstöra en hel kväll eller flera dagar, veckor, månader. För om man blir van att ta med "fel" sort finns risken att man fortsätter ta med den lilla inkräktaren. För man vill inte ha fel. Bara goda. Bara bra. Bara det man alltid tagit med. Men av någon konstig anledning är det alltid dåliga sorter kvar till sist trots att man bara tar de fantastiska och bästa.

Eller hur? 

-  Jag snackar godis. Man plockar endast det man tycker om, men det finns liksom en rang bland godiset man plockat. Det är alltid konstigt nog äckliga godisar kvar i slutet. Och varje gång undrar man varför man ens plockat de.. Det är ett mysterium.

Jag Älskar ...

... att ha hundar i handväskan.

- Han kollade på mig när jag och min kära vän klev på tunnelbanan. Vi satte oss ner och han kollade fortfarande på mig. Det var då han slängde ur sig det som måste varit den konstigaste raggningsrepliken jag hört. Han sa:

Nyfiken?

- Åh, du klär i rött. Jag svarade tack, och fortsatte att prata med min vän. Hans ansiktsuttryck avslöjade att han tänkte säga någonting mer. Det han fick ur sig lite halvt stressad var "ehhm ehh...Har du en hund i handväskan??" Okej? tänkte jag, med tanke på att jag hade en väldigt liten handväska, och svarade självklart och klev av tunnelbanan. 

RSS 2.0