Jag Älskar ...

... fredagskvällen

- Kvällen började med Lady Gaga konsert. Efter konserten fick vi skjuts till efterfesten. Vi visade våra VIP-kort och gled lite snyggt förbi kön in en trappa ner i den mörka väldig exklusivt smyckade överklasskroglokalen. Stället där världskändisarna hänger under sverigebesök. Stämningen där var ganska stel men vi visade våra kort i baren och fick våra gratisdrinkar, därefter satte vi oss ned och kollade in prislistan som var placerad på alla bord. Vi konstaterade att den dyraste champagnen kostade 375000 kronor för 9l. Blicken flöt genom rummet och vi kom fram till att stället var ingenting för oss. Folket där stod stela och minglade med en drink i handen. Jag gick till baren, visade mitt VIP-kort och fick ännu drink gratis. Sedan dissade vi stället..

Vilket ställe var det undrar du nu?

- Stället som låg placerat under Sturecompagniet. Hells Kitchen. Därifrån drog vi vidare till Sveavägen och den smutsiga mörka krogen där veckans öl kostar endast 35 kr. Det spelar ingen roll hur fint folk påstår att det är att hänga på stureplan, jag hör hemma på Pub Anchor.

      


En Fråga...

... vad är meningen med livet och vad är lycka?

-Två timmar idag gick åt att diskutera de underbara frågor som filsofi har att erbjuda. Efter många olika teorier och åsikter kom jag ändå fram till vad lycka är. Det är känslan av en godispåse, och dess innehåll, som tynger ner handflatan.

RSS 2.0