En Tanke ...

...kondition.

- Det finns ingenting som heter så. Det är bara mer eller mindre jobbigt för allting sitter nog ändå i huvudet. Viljan tar en långt med eller utan den så kallade konditionen.


Jag Älskar..

... det lilla.

- Då någonting väldigt litet kan förbättra dagen stort. Ex: Glömde att ställa väckarklockan NEJ! , missar sista bussen. Tappar lunchen på golvet... Sådana dagar är det väldigt lätt att glömma det som har hänt som faktiskt varit bra.

Hänger du med på vad jag säger?

-Det är lätt att låta de större kanske sämre händelserna förstöra dagen. Lär man sig bara att uppskatta värdet av de små tingen i vardagen, det är då varje dag är en bra dag.  Men det behöver inte hända någonting dåligt för att det ska hända någonting bra. Du väljer själv hur du betygsätter dina dagar.

Och alla vill vi väl ha toppbetyg eller?

-Jag säger det än en gång , det blir vad man gör det till.

En Tanke...

...man hittar aldrig det man letar efter då man letar som mest.


 - Det gäller allt.


Jag Älskar...

... folks miner.

- Ännu en händelse på tunnelbanan som fascinerar. Varje gång någon passerade det såg man först förvåning och chock i ansiktet sedan följde en ryggning som övergick i ett stirrande i kombination med ett riktigt äcklat ansiktsuttryck. Därefter följde minen av lättnad för att hunnit hoppa undan i tid och sluppit trampa i det. Jag kom på mig att sitta och hoppas på att någon skulle trampa i det, men men. Nu vet jag i alla fall att du undrar:

Vad var det som låg på golvet i tunnelbanan?

- Som vanligt ställer jag inte din fråga utan att svara på den. Jag kunde inte ana vad det var. Jag har nämligen aldrig sett någonting liknande. Det var liksom en hög. Men min kära väninna informerade snabbt ovetande mig om att det var hundspya...Skrattade lika mycket varje gång någon skulle förbi 'högen'.

Jag Älskar ...

... att det är snart.

- På pricken endast 5 månader kvar igår. 5 månader är cirka 20 veckor, vilket är cirka 2 sommarlov. Alla vet vi att sommarloven väldigt snabbt är förbi. Alltså är 5 månader alldeles strax !

5 månader till vad?

- Gissa...

Jag Älskar...

... att vara hemma.

- För varje kilometer man närmar sig hemma byggs stressen gradvis upp mer och mer och mer. Det är så underbart att veta att så många veckors ledighet bara kan försvinna så fort och att det endast är en minimal procent av ledigheten kvar. Nu i slutet sitter man här med frågan...

Vart tog sommaren vägen?

- Det känns som att sommaren finns endast för att försvinna. Men det är väl ändå så att tiden går fort då man har kul! Jag måste påstå att det då ändå är rätt så okej i alla fall :)

Jag Älskar...

... när det blir fel.

- Vi var o shoppade och Lene håller upp ett par jeans och kollar på lappen och säger högt " Kolla det är Anti-Fit"

Vad svarar jag då vill du kanske veta? 

- Jo, framför barnen lyckas jag slänga ur mig något ganska så opassande. Jag står en bit bort och kollar på jeansen som hon håller upp och ser lappen "Anti-Fit" på fickan. Jag säger högt "Ååååh vad snygga, det är såna som inte fittar va!?!" Kom på mig själv två sekunder efteråt. Skrattade och skämdes för det var nog fler som hörde.

RSS 2.0