Jag Älskar..

... att jag snart är där.

- Jag kommer utsätta mig för en långtråkig resa men tanken av att jag om 24 timmar befinner mig någon helt annanstans än här är finemang.

Någon som anar vart?

En Tanke...

... solkräm är till för wannabe-blekfisar

- om man då redan är blekfis så behöver man ju ingen solkräm ;-)

En Tanke...

... rysningar ljuger inte.

- Jag kom fram till att om man ryser till en låt är det ett tecken på att den är väldigt bra. Oavsett om man förnekar det eller ej så ljuger inte rysningarna. Alla har väl någon gång hört en låt de först tyckt var värdelös men att den åsikten snabbt ändrats till det positiva då det visat sig att man sitter där med ståpäls.

Det hände mig idag.

En Tanke ...

... jag har en dröm.

- det räcker

har du?

Jag Älskar...

... att den sociala förmågan är extremt väderberoende.

-
Människor verkar styras ganska mycket av årstid och väder. Jag nämnde i mitt första inlägg att Jag Älskar ...Tunnelbanan...där alla sitter och verkligen undviker konversationer och all sorts positiv mimik.

Va? tänker du kanske

Men jag har i alla fall kommit fram till att stelheten är som värst på vintern. Det är som att ansiktet fryser till is då vattnet gör det. Ja, människor består faktiskt av cirka 65 % vatten ;-) . Nu när sommaren börjar närma sig är det som att isen smälter. Jag har gjort upptäckten att folk faktiskt kan faktiskt prata, iallafall under vissa säsonger. Jag diggar det!


Jag Älskar...

... oväntade överraskningar.

-
När man sitter och är på väg någonstans, det är ganska långt dit, 2 tunnelbanebyten och bussresa - det ligger på andra sidan. Att få ett samtal just då, när man är mer än halvvägs, och av en slump få reda på att man färdas i fel riktning- Att helt plötsligt vara tvungen att vända håll. Att veta att tiden inte räcker till. Det är sjukt komiskt! Det finns ingenting annat att göra än att bli glad, det gjorde min dag på något underligt vis.

Ja, vad är det jag syftar till egentligen?

Det kanske du kan svara på min kära vän.

Jag Älskar...

... tanken av att det snart är sommar.

- då dagarna spenderas liggandes på en brygga, utomhus i värmen. Då dagarna spenderas med vänner. Då dagarna spenderas utan mentalt jobbig och stressig aktivitet. Då dagarna är som man önskar de vore resten av året också!

- det är sommaren jag längtar till!

Jag Älskar...

...att längta.

-
livet blir så mycket lättare då, att ha någonting att räkna ner till. Att vänta 10 veckor på just det där, dan innan är längtan som störst men även som bäst. Man vet att det händer imorgon och man vet att det är närmare början än slutet, man kan nästan nudda det men ändå inte. Den känslan är härlig!

Håller du med?

Jag Älskar...

... känslan efter extremt fysiskt ansträngande

- att vara så trött men ändå vara tvungen att vara på topp mentalt. Fysisk ansträngning i 80 grader varma kolsvarta rum, med sjukt mycket kläder på och extra vikt på 20 kg på ryggen. Känslan efteråt- man går verkligen och är nöjd hela dagen. 


Någon som vet vad jag pratar om?

Jag Älskar...

...att åka Tunnelbana.

- Ingen pratar med någon, ingen vågar möta någon annans blick, och alla håller samma min som att det vore döden att le lite.

Vad är det då som är så kul med tunnelbanan tänker du kanske då?

- Jag är inte som resten, jag skrattar när jag tycker någonting är roligt och jag har inga problem att le bland okänt folk. Jag har gjort det till en utmaning, att få personen mittemot på tunnelbanan att misslyckas med sitt försök att hålla sig för skratt, det är alltid lika spännande. Rekommenderas!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0