Jag Älskar...

...  tjuvar.

- Det inträffade på Burger King. Den skyldige hade länge spanat in det som senare skulle komma att bli stöldgodset. Den hade legat på bordet rätt framför näsan på mig. Både jag och min vän blev vittnen till dådet.
Han hade länge gått runt och antagligen planerat noga hur han skulle gå tillväga. När jag var som minst beredd försvann den. Han tog den och försvann med raska steg från platsen med en oskyldig min.

Nyfiken på vad som blev stulet?

- Om jag säger att han var 'pantad' kanske du vet vad jag menar. Det var en colaflaska som blev stulen men det kunde ha varit min väska. Men han inte bara tog någonting utan även gav mig något, ett skratt, för det hela var faktiskt ganska komiskt!

Jag Älskar...

... headsets.

- Man har omsorgsfullt försökt att stoppa ner den i fickan så att den inte ska trassla sig. Snurrat den runt mp3n/mobilen så att den inte slår en knut.
Jag har i princip försökt på alla sätt men det går verkligen inte, hur man än gör så ska den ändå vara trasslig när man tar den ur fickan.

Har även du upplevt hat från ditt headset. Hur hanterar du situationen? ;-)

- Fast om man ser det från den ljusa sidan så har man alltid "ett pussel" att lösa på bussen.

Jag Älskar...

... sommaren.

- 5-10 grader "varmt" ute. Det blåser. Det regnar. Höstgarderoben används flitigt. Man kan se halsduk och mössa på folk. Jag såg även en fjällräven fluffjacka passera på gatan igår. Bäst att börja njuta av vädret nu då, ty det är ju ändå svensk sommar då den är som bäst (!)

Är det inte underbart?

Jag Älskar...

... myter

- jag tänkte ta och spräcka en myt.

"Att ta spruta känns som ett litet myggstick."

- Nehej du, det gör det verkligen inte!

Jag Älskar...

... att det var han som stog där.

- Det var en ring av folk som kollade och lyssnade på just han. Självklart råkar jag av en händelse hamna i cirkeln. Jag kollar på han en gång, vänder mig om och kollar igen nu med ett väldigt fövånat uttryck. Jag är fortfarande inte övertygad om vem det var så jag vänder mig om en tredje gång nu med ett groteskt förvånat ansiktsuttryck. Kanske ska nämna att detta filmades. Jag hoppas att inte det sändes någonstans.

Vem var det då som stog där? 

- Jo, låt mig använda uttrycket random, för det var precis vad det var. Två-tre meter ifrån mig stog Fredrik Reinfeldt och höll tal.

En Tanke...

... undrar vad timlönen kan vara?

   Tänk dig 2 barn:

- Vad vill du bli när du blir stor?
* Jag vill bli polis Vad vill du bli?
- Jag vill bli skylt.

- Att röra sig i stora folkmassor och informera människor. Undrar om man kan försörja sin familj på det, om timlönen är tillräckligt hög? Det kan ju bli ganska enformigt tillslut också, att jobba som polis alltså ;-)

En Tanke...

... solglasögon är lösningen för hudcancer.

Varför allt detta solande? solarium, brun-utan-sol. soldusch?

- solglasögonen är lösningen, inget kladd, ingen bränd hud. Inget fläckigt ojämnt resultat och framförallt ingen cancer! Ta på dig ett par schyssta solglajjor och hela världen får en fin solbrun nyans, inklusive dina annars vita ben ! ;-)

Jag Älskar...

... slutstation.

- att vara framme utan att ha kommit fram. För det var precis det jag var idag, framme men inte framme. Att han var tysk gjorde det hela ännu roligare. 
Huvudet som tittade bak samtidigt som han med tysk brytning sa "dith hääer äähr schlutschtashionen". Det slutade med att jag fick hoppa av, i ett dike.... mitt i skogen i princip. Blev en promenad till vad som varit min destination från början några hundra meter bort. Som det kan gå.

Vad snackar hon om tänker du?

- Jenny vet...

RSS 2.0