Jag Älskar ...

...fjortisar.

- De är de bästa som finns. Utan fjortisarna skulle livet vara värdelöst. De är en gudagåva till Sverige. Inte världen; Sverige.. Älskar deras skratt. Älskar deras stil. Älskar deras höga extremt innehållsrika diskussioner på buss, tåg och andra diverse färdmedel. Mest av allt älskar jag håret och deras smink. Jag vill vara som dem, se ut se dem, gå som dem, prata som dem. Helt enkelt leva, andas, och vara fjortis.

Vad skulle Sverige vara utan fjortisar?

-Svar: Ingenting.


Ps. Tolkar det gör ni som ni vill. Profilbilden vill jag förresten dedikera till alla fjortisar och deras fantastiskt intressanta bloggar. Ds.

Jag Älskar ...

... att det blev fel.

- Jag befann mig inne i MQ och letade efter ett speciellt plagg. Det visade sig att just det plagget inte fanns i min storlek. Jag går fram till kassan och slänger ur mig en fråga...

Vill du veta vad jag sa?

- Jag skulle fråga var den närmsta MQ låg förutom den jag var i för tillfället. Meningen blev så här:
"Ursäkta, hej, var ligger den närmsta QP:n förutom den här?" Hon kollade konstigt på mig och frågade skrattande "Sa du QP?? " Jag rättade till mitt fel och sa att jag menade MQ ... Det bästa är att jag brukar skratta åt människor länge i efterhand när de säger sådana fel, men denna gång var jag idioten.

Jag Älskar ...

... att tiden inte räcker till.

- 5 dagar/ 139 timmar/ 8395 minuter/ 503726 sekunder minus alla de timmar sekunder minuter jag sover.

Va?

- 1000 sidor kvar/ 3 romaner kvar. Jag känner pressen, ångesten, och stressen komma krypandes. Härligt.


En Tanke ...

... kvinnor tänker för mycket.

- Jag gör det. Mina kompisar gör det. Det gör förmodligen även resten av världens kvinnliga befolkning. Men vad ska man säga...

Det ligger i vår natur att tänka för mycket?

RSS 2.0