Jag Älskar...

... Fysik A.

- Jag skulle vilja påstå att det absolut inte finns någonting viktigare här i världen än att kunna räkna ut  överskottet av negativ laddning uttryckt i elementarladdningar i en metallkula som har den elektriska laddningen Q=-0,15 'mu'C. Att kunna räkna ut hur pyttepytte små laddningar i små atomer påverkar varandra på olika avstånd borde läras ut redan i 5e klass. Det vore ju så härligt att inte bara kunna läsa Fysik A-B men även hela alfabetet ända till Fysik Ö.

Läsa vad ska det vara bra för så länge barnen kan räkna fysik va?

-Fysik är verkligen det bästa som finns! Att kunna fysik underlättar verkligen vardagen på alla sätt. 

Jag säger bara MER FYSIK ÅT FOLKET!

- Hur du väljer att tolka detta är upp till dig.

Jag Älskar...

... att det är sommar nu.

- Att hela tiden gå och klaga på värmen. Att hela tiden känna sig svettig. Att öppna ett fönster utan effekt då det faktiskt är varmare utomhus. Att kunna äta hur mycket glass som helst. Att bli solbränd. Det är underbart!

För visst är det väl sommar nu?

Jag Älskar...

... att träna.

- Det är så himla härligt att springa tills luften verkligen tar slut. Det känns som att man har 200 extra kilo på ryggen. Ta i allt vad man har och bara känna att hela kroppen protesterar. Benen krampar, luften vägrar hitta vägen in och maten är sådär precis på gränsen att finna vägen ut. Börjar känna hur några tårar vill rinna ner mot marken, men man håller emot. Biter ihop och kämpar vidare. Jag bara totalälskar det!!

Kan du höra ironin?

(...Men jag måste tillägga att Jag Älskar den mentala kraften, den kommer man långt med då den fysiska inte riktigt är hemma.)

En Tanke...

... man väljer sin humor.

-
ja, jag kom att tänka på det häromdagen. Man väljer själv vad man skrattar åt, är man mer öppen för all humor så får man väldigt kul. Alltså kom jag fram till att min humor inte är udda, den är väldigt obegränsad bara.

Skratt förlänger livet visst?

- Lite knivigt läge om det visar sig vara motsatsen i mitt fall.

Jag Älskar ...

... ord.

- Speciellt sådana ord som verkligen inte gör sig rätt i munnen, alltså inte går att uttala, hur man än gör. Man vet hur det stavas och man hör i huvudet hur det ska låta. När man gör ett försök att uttala det slår tungan en knut, eller fler. 

Jag tillbringade 10 min av mitt liv på att försöka komma fram till hur det här ordet egentligen uttalas: Suggestion.
Nu tror jag att jag har lyckats säga det rätt men det tog ett bra tag.

Varit med om samma sak?
-förmodligen Ja...

Jag Älskar...

... att du inte vet.

-Du tror mycket men du har ingen aning.

Någon som känner igen sig?


Jag Älskar...

... stenen.

- Det att jag kom flåsande, helt utmattad springandes ner för den backen.

Tror du stenen flyttade på sig eller?

- Det var väl ändå den som hade väjningsplikt. Dålig stil. Stenen (aka Mr Rock) är nu skyldig mig bitar av hud, som ramlade av i skrapsmällen, men även ett par nya löparbyxor.

RSS 2.0